კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ
03 აგვისტო 2023
საქართველოს კულინარიის აკადემიის მზარეულის პროგრამის სტუდენტებს ზღვის პროდუქტების ლექციები ჩაუტარდათ. ლექციების ფარგლებში სტუდენტები ინდივიდუალურად მუშაობდნენ სხვადასხვა ზღვის პროდუქტთან და ისწავლეს შესაბამისი მომზადების მეთოდები.

მსგავსი სიახლეები

18 სექტემბერი 2023
საქართველოს აგრარულ უნივერსიტეტში სწავლა დაიწყო

15 სექტემბერი 2023
სტუდენტური აგროპროექტის პრეზენტაცია

12 სექტემბერი 2023
აგრარულმა უნივერსიტეტმა ქიმიის საერთაშორისო ტურნირს (IChTo-2023) უმასპინძლა

07 სექტემბერი 2023
მუხრანის ვაზის სანერგეს მიენიჭა "კვალიფიციური ვაზის სანერგეს" სტატუსი

15 აგვისტო 2023